Gastles Social Media

In deze gastles Social Media worden de verschillen in mediagebruik tussen vroeger en nu besproken. Behalve de historie van social media, wordt er ook gekeken naar de verschillende generaties en hoe zij omgaan met de huidige ontwikkelingen in de media. Wat vinden opa en oma van Facebook? Waarom willen ouders dat jongeren niet zo veel naar hun mobiel kijken? En waarom plaatsen jongeren foto’s van zichzelf online waar ze later spijt van krijgen?

Deze vragen (en vele andere) behandelen we samen met de kinderen / jongeren tijdens deze gastles. De kracht van onze lessen schuilt in interactie. Om de doelgroep bewust te krijgen van de kansen en gevaren van de online mediawereld is het essentieel om hierover met ze in gesprek te gaan, meningen uit te wisselen en discussie te voeren!

€100,00

Category: .
Gastles social media - (on)Wijsheid

Voor wie is deze gastles?

Deze gastles Social Media is ontwikkeld voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar, van bovenbouw vmbo tot eerste klassen hbo. Ben je geïnteresseerd in een les voor jongeren buiten deze categorie? Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden!

Waarom deze gastles Social Media

Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich bewust zijn van wat online media voor hen kan betekenen, maar dat ze ook weten waar de gevaren liggen. Het liefst bereiken we zoveel mogelijk scholen en jongeren. Daarom komen wij graag een keer langs om een gastles te geven!

Wat investeer je en wat krijg je

Onze gastles Social Media vraagt om een investering. Vaak sluiten we hiermee aan bij het gastdocenten-tarief dat je school gebruikt.  Neem gerust contact met ons op en samen komen we vast tot een goede overeenkomst.

We  discussion
Wij geloven in bewustwording door voorbeelden te laten zien, theorie uit te leggen en vooral: in gesprek gaan. Daarom is de gastles praktisch, actueel en interactief van aard. Geen droge stof, maar leuke en interessante cases en met elkaar in discussie gaan!

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Heb je dit product afgenomen?

Voeg je review toe!

Er zijn nog geen reviews.

Heb je dit product afgenomen? Voeg je review toe!

Schrijf als eerste een review over “Gastles Social Media”

Show Right Sidebar:
MENU