Gastles Personal Branding

Je online visitekaartje!
Wie ben ik op het internet? Hoe kom ik over? En wil ik me ook op een professionele manier tonen? In deze gastles gaan we bewust bezig met het persoonlijke merk, ook wel personal brand genoemd.

Deze vragen (en vele andere) behandelen we samen met de jongeren tijdens deze gastles. De kracht van onze lessen schuilt in interactie. Om de doelgroep bewust te krijgen van de kansen en gevaren van de online mediawereld is het essentieel om hierover met ze in gesprek te gaan, meningen uit te wisselen en discussie te voeren!

€100,00

Category: .
Gastles social media - (on)Wijsheid

Voor wie is deze gastles?

Deze gastles Personal Branding is ontwikkeld voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar, van bovenbouw vmbo tot eerste klassen hbo. Ben je geïnteresseerd in een les voor jongeren buiten deze categorie? Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden!

Waarom deze gastles Personal Branding

Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich bewust zijn van wat online media voor hen kan betekenen, maar dat ze ook weten waar de gevaren liggen. Deze gastles Personal Branding gaat specifiek over je online visitekaartje. Bedrijven en organisaties zoeken steeds vaker online naar geschikte kandidaten. We willen jongeren graag hierop voorbereiden en hen helpen om online op een professionele manier over te komen en te laten zien wie je bent.

Het liefst bereiken we zoveel mogelijk scholen en jongeren. Daarom komen wij graag een keer langs om een gastles te geven!

Wat investeer je en wat krijg je

Onze gastles Personal Branding vraagt om een investering. Vaak sluiten we hiermee aan bij het gastdocenten-tarief dat je school gebruikt.  Neem gerust contact met ons op en samen komen we vast tot een goede overeenkomst.

We  discussion
Wij geloven in bewustwording door voorbeelden te laten zien, theorie uit te leggen en vooral: in gesprek gaan. Daarom is de gastles praktisch, actueel en interactief van aard. Geen droge stof, maar leuke en interessante cases en met elkaar in discussie gaan!

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Heb je dit product afgenomen?

Voeg je review toe!

Er zijn nog geen reviews.

Heb je dit product afgenomen? Voeg je review toe!

Schrijf als eerste een review over “Gastles Personal Branding”

Show Right Sidebar:
MENU