Gastles Online veiligheid & Cyberpesten

Er zijn vele vragen op het gebied van online veiligheid. Wat is phishing en wat is skimming? Wat is hacken? Hoe werkt dat? Is online pesten erger dan offline pesten? Wat moet ik doen als ik online wordt gepest? Hoe zorg ik ervoor dat ik online veilig ben?

Deze vragen (en vele andere) behandelen we samen met de kinderen / jongeren tijdens deze gastles. De kracht van onze lessen schuilt in interactie. Om de doelgroep bewust te krijgen van de kansen en gevaren van de online mediawereld is het essentieel om hierover met ze in gesprek te gaan, meningen uit te wisselen en discussie te voeren!

€100,00

Category: .
cyberpesten

Voor wie is deze gastles?

Deze gastles is ontwikkeld voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar, van bovenbouw vmbo tot eerste klassen hbo. Ben je geïnteresseerd in een les voor jongeren buiten deze categorie? Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden!

Waarom deze gastles

Wij vinden het belangrijk dat jongeren zich bewust zijn van wat online media voor hen kan betekenen, maar dat ze ook weten waar de gevaren liggen. Het liefst bereiken we zoveel mogelijk scholen en jongeren. Daarom komen wij graag een keer langs om een gastles te geven!

Wat investeer je en wat krijg je

Onze gastles Online Veiligheid & cyberpesten vraagt om een investering. Vaak sluiten we hiermee aan bij het gastdocenten-tarief dat je school gebruikt.  Neem gerust contact met ons op en samen komen we vast tot een goede overeenkomst.

We  discussion
Wij geloven in bewustwording door voorbeelden te laten zien, theorie uit te leggen en vooral: in gesprek gaan. Daarom is de gastles praktisch, actueel en interactief van aard. Geen droge stof, maar leuke en interessante cases en met elkaar in discussie gaan!

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Heb je dit product afgenomen?

Voeg je review toe!

Er zijn nog geen reviews.

Heb je dit product afgenomen? Voeg je review toe!

Schrijf als eerste een review over “Gastles Online veiligheid & Cyberpesten”

Show Right Sidebar:
MENU